Ajándékok

Ajándékozni nagyobb öröm, mint ajándékot kapni – tartja a régi gondolat, és rejlik is benne némi igazság.
Ha egy ajándékot alaposan eltervezel, kigondolsz, megvalósítasz, és a megajándékozottnál láthatólag teli találat, annál kevés jobb érzés van.

Esete válogatja, hiszen egy kevésbé jól ismert valakinek egy személytelen, általános ajándékot adni se feltétlenül rossz érzés, azonban annak semmiképpen sem ér a közelébe, mikor egy szerettedet, kedves barátodat leped meg.

Számtalan alkalom, lehetőség van ajándékozásra, elvégre mindenkinek van születésnapja, és az év bizonyos szakában majd’ minden kultúrkörnek van ilyen időszaka. 

Azonban a leánybúcsú azért különleges, mert jó esetben egy nő életében egyszer fordul elő.

Szülinap is, karácsony is minden évben van, az egyéb ötleteidet tartogathatod akkorra, a búcsúztatáshoz azonban valami különlegessel érdemes készülni.

Az interneten, ajándékboltokban egész garmadáját találhatod a kimondottan erre az alkalomra készült ajándéktárgyaknak, ezek közül is választhatsz, de kigondolhatsz valami személyeset is, melyet a saját kezeddel készítesz el, vagy készíttetsz el a megfelelő helyen.

Vásárolható ajándékok

Vásárolható ajándékok

A hőbörgőknek valamilyen szinten igazat kell adnom abban a tekintetben, hogy a kereskedelem kicsit felkapta a lánybúcsúkat, mint a Valentin napot, és a megvásárolható ajándékok a rettentő gagyitól az egészen exkluzívig mindenki rendelkezésére állnak, aki ilyet szeretne vásárolni.

Azonban ne felejtsük el, hogy nem mindenkiben veszett el egy festő vagy szobrász, sokaknak a kreativitás csak egy csodált, de távol álló tulajdonság marad, és rájuk is gondolni kell.

Számtalan webáruháznak van lánybúcsúkkal foglalkozó szekciója, ami telis-tele van a legkülönfélébb, alkalomhoz illő ajándékokkal, kezdve a bögrétől az ágyneműn át a legkülönbözőbb ruhadarabokig.

De nagyobb plázákban, bevásárlóközpontokban is rendszeresen van ajándékbolt, ahol a partykellékek mellett egyéb eseményekhez, például lánybúcsúhoz is biztosan lehet témába vágó dolgokat találni.

Például egy előre összeállított „elsősegély csomag” remek ötlet, ami tartalmaz mindent, amire egy leendő feleségnek szüksége lehet: zsebkendőt, akár kis kiszerelésű tisztítószert, bögrét vagy poharat, valami italt, és egyéb hasonlókat.

Egy egyedi vagy előre elkészített felirattal ellátott fakanál vagy sodrófa is rendszerint teli találat, de valami vicces konyhai kötény is simán elmegy.

Ezen kívül a szokásos kiegészítőket is megvehetitek az arának, mint: tiarát, vállszalagot, kitűzőt, harisnyakötőt, csuklódíszt, feliratos pólót, esetleg valamilyen, az alkalomhoz illő ékszert.

Arra azért figyeljetek, hogy ne gázoljatok bele az ajándékokkal a menyasszony lelki világába, mert egy félrement tipp akár sértődéshez is vezethet.

Ti ismeritek, Ti tudjátok, hogy mi fér még bele, és mi az, amivel már túl messzire mennétek. 

Egyedi, saját készítésű ajándékok

Egyedi, saját készítésű ajándékok

A boltban, webshopon vásárolható ajándékok jelentős részét saját kézzel is el lehet készíteni, csak eszköz és kézügyesség kell hozzá. A nők jellemzően jobb kreatív képességekkel vannak ellátva, mint a férfiak, ezért nincs olyan, hogy veszett ügy, csak megoldásra váró probléma. Például ha valami vicces, egyéni üzenettel ellátott fakanalat adnál az arának, de nincs pirográfod, amivel beleégetnéd, akkor légy talpraesett: ha vizes szövettel körbetekersz egy réz drótdarabot, akkor a hegyét felmelegítve ugyanolyan alkalmas az égetve írásra, mint bármelyik célszerszám. Csak arra vigyázz, hogy meg ne égesd magad, vagy ne okozz tüzet a környezetedben! De ugyanilyen kreatív, ha saját magad tervezed meg a menyasszony és az udvarhölgyek pólóját, így csak elkészíttetni kell őket, a grafikai munkáért nem kell külön fizetned. A vállszalagot is ugyanúgy meg tudod magad is csinálni, csak egy szélesebb szalagra és egy szövetfilcre van szükséged, és azt írsz rá, ami csak eszedbe jut. Ezen felül bármilyen brossal, kitűzővel kiegészítheted, hogy még mutatósabb legyen! 

De csinálhatsz neki egyedi menyasszonyi csokrot erre az estére, sőt, valamelyik cpőjét is kidekorálhatod a jeles alkalom tiszteletére (persze úgy, hogy a lábbelinek ne essen baja, utána is hordható legyen).

Ezeken kívül tulajdonképpen bármilyen tárgyat elkészíthetsz, aminek haszna van, esetleg szép, dekoratív, hiszen a saját készítésűnél nincs értékesebb, az ara mindenképpen örülni fog neki.

Extrémebb ajándékok

Extrémebb ajándékok

Abban az esetben, ha a menyasszony szabadabb elvű, akár még valami szokatlanabb, esetleg megbotránkoztatóbb ajándék is beleférhet a csomagba.

Nagy divatja van mostanában leánybúcsúra mindenféle, férfi nemi szervvel díszített tárgyakat ajándékozni.

Egyesek odáig merészkednek, hogy egy méretes, fallikus lufival lepik meg a barátnőjüket, amit azután mindenhová vinnie kell magával, bárhová is viszitek.

De a fütykösökkel díszített, bolyhos papucs, netán egy valódi dildó is amolyan vicceskedő ajándék lehet, hiszen ki tudja, hogy szüksége lesz-e rá a leendő férje mellett?

Extrémebb ajándéknak minősülhet, ha valami igazán drágát, értékeset vesztek neki, például valamilyen háztartási kisgépet, netán valamit, amire régóta vágyott, de nem engedhette meg magának.

Ez inkább abban az esetben működik, ha a lakhelyén, vagy annak közelében töltitek az estét, ugyanis ki akarna egész éjszaka egy turmixgéppel a kezében flangálni?

A menyasszony kényelme, szórakozása az elsődleges szempont, ezt sose felejtsétek el, úgy kell intézni a dolgokat, kiválasztani az ajándékokat, hogy az neki kedvezzen, az ő ízlésével találkozzon.

A barátnők, kollégák jelen esetben csak kísérők, nekik kell igazodniuk.

SuperBroker